Zonder categorie

Scheepswrak op Masirah Island
Jozef Hens
 Fotograaf: Jozef Hens
Baylys Beach
Wendy van Deurzen
Nieuw-Zeeland: Baylys Beach Fotograaf: Wendy van Deurzen
Ponte Vecchio in Firenze.
Dirk Verboven
Italië: Italië: Het opvallende silouet is te danken aan de bebouwing met winkeltjes en door de 'Corridoio Vasariano' verbinding. Fotograaf: Dirk Verboven
Jaani Kirik in Tartu
Willy Houthoofd en Rita Durnez
Estland: Bakstenen gerenoveerde kerk uit de 14de eeuw, met prachtige terracotta beeldjes in nissen (Tartu) Fotograaf: Willy Houthoofd en Rita Durnez
Canarische eilanden, Tenerife, Las...
Erik Trenson
Canarische eilanden, Tenerife, Las Cañadas del Teide Fotograaf: Erik Trenson

Dossier busverbindingen

Over reizen met de bus bestaan hardnekkige vooroordelen: dat ze alleen iets zijn voor senioren of dat ze zeer oncomfortabel zijn bijvoorbeeld. Niets is minder waar. Internationale bussen zijn tegenwoordig comfortabeler dan ooit en steeds meer jongeren maken er gebruik van!

De vele maatschappijen voeren een felle competitie, waardoor je als passagier kunt kiezen voor de maatschappij met het meeste comfort voor de beste prijs. Reizen met de bus is niet enkel erg goedkoop, het is ook de minst vervuilende manier van reizen! De uitstoot per passagier is een heel pak lager dan bij reizen met de wagen, het vliegtuig en zelfs de trein!

Daarnaast geeft reizen met de bus het gemak van een chauffeur, zodat je kan lezen of een film kijken en heb je niet de stress die vaak bij een luchthaven komt kijken. Hieronder geven we enkele tips mee over hoe je je op een busreis het best kan voorbereiden. Wij geven ook enkele do’s en dont’s mee om je reis zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 icoon


Home