Zonder categorie

Reis 2010/2011, Deel 19, 25: France
Trypsteen Hendrik
Frankrijk: Een kerk in Marseille Fotograaf: Trypsteen Hendrik
Vaduz centrum
Erik Trenson
Vaduz centrum Fotograaf: Erik Trenson
Kotor
Trypsteen Hendrik
 Fotograaf: Trypsteen Hendrik
Duikende pinguïns in Antarctica
Kristine Hannon
Antarctica: Adélie pinguïns gaan te water voor een fourageertocht. Fotograaf: Kristine Hannon
Laguna Canapa
Linda Claus
Laguna Canapa-Bolivië Fotograaf: Linda Claus

De 100 beste 'Reis-apps' - 2015

UPDATE 2014

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We gebruiken ze ook steeds vaker voor het opzoeken van informatie. Applicaties helpen je deze info sneller en eenvoudiger te vinden via je smartphone of tablet. Voor alles bestaat er wel een applicatie. Ook voor de reiziger worden apps steeds belangrijker. Lees je reisgidsen liever op je gsm of tablet? Wil je weten wat anderen over je bestemming vinden? Nog snel een hotelkamer nodig om de nacht door te brengen? Wil je een vlucht vinden? Familie en vrienden op de hoogte houden van je reisactiviteiten? Het kan allemaal.

De lijst is eindeloos. Sommige apps zijn betalend, andere gratis. Ga voor je overweegt om een app aan te kopen even na of er geen gratis alternatief is.

In dit dossier staat een selectie van bruikbare apps voor de reiziger. Hopelijk vind je er een aantal tussen die je graag wilt gebruiken bij je volgende reis!

Bij de apps vermelden we steeds voor welke systemen ze beschikbaar zijn. Je hebt iPhone en iPad (iOS), Android, Windows Phone, Symbian (Nokia) en Blackberry. Alle apps die werken op iPhone, werken ook op een iPod Touch.

Download de versie 2015 hier

 

 icoon


Home