Zonder categorie

Rondreis Yellowstone & Rocky...
Carlos Desauw
Mount Rainier NP Fotograaf: Carlos Desauw
riviermonding nabij Narsaq
Peter-Heidi Vermeren-Vdbracht
Groenland: Ijskoud en kraakhelder! Fotograaf: Peter-Heidi Vermeren-Vdbracht
Jiuzhaigou National Park
Ilse Wynants
China: Jiuzhaigou National Park Fotograaf: Ilse Wynants
Atitlan Meer
Erik Trenson
Guatemala:  Fotograaf: Erik Trenson
Jamaica van west naar zuid
Franky Buytaert
Negril Long Bay Fotograaf: Franky Buytaert

Sint-Petersburg

2 antwoorden [Laatste bericht]
14292
Offline
Lid geworden op: 20/02/2009
Score: 781

Wie kan mij een reisbureau aanbevelen die gespecialiseerd is in georganiseerde reizen naar Sint Petersburg?
dank,

wim

79684
Offline
Lid geworden op: 14/10/2010
Score: 465

Hey Wim
Ik heb dit georganiseerd gedaan, na 2 jaar avondschool Russische taal. Dat was met ICTAM, maar er zijn veel andere reisbureau's die dat ook organiseren (Soviet Reizen, Koning Aap, Davidsfonds ...).
Ik heb ook al iemand gesproken die het op eigen houtje gedaan heeft, maar dan kun je van volume aan mooie dingen, minder doen indezelfde tijd, dan georganiseerd waar je met de bus gevoerd wordt naar de plaatsen. Zeker doen : interessant volk + veel te bezichtigen + veilig + niet zodanig duur in vergelijking met andere cultuurreizen. Ook kan je dan het Hermitage van je bucketlist der grote musea schrappen.
Groetjes, rik

Wesli
Offline
Lid geworden op: 20/02/2009
Score: 1249

Ik heb er zelf geen persoonlijke ervaring mee. Maar een collega is al met ICTAM naar Rusland geweest (Moskou en de Gouden Ring) en was daar heel tevreden over. Op het vakantiesalon maakte Sovjet Reizen een hele goede indruk op mij omdat ze zo gespecialiseerd zijn. Bij mijn reis met de Transsib in september 2012 verschillende mensen tegen gekomen die zonder reisbureau en zonder kennis Russisch de route aflegde. De meesten vonden Sint Petersburg beter dan Moskou: meer westerse invloeden, gemakkelijker, mooier, goedkoper, leukere sfeer. Zonder reisbureau reis je inderdaad minder efficient en kan je minder bezoeken op een dag. Maar het is vaak goedkoper. Als tijd geen issue is, gewoon langer gaan.Home