Gebruikerslogin

Nieuwsbrief

Je bent jong en houdt van reizen...

Je bent jong en houdt van reizen...

Wegwijzer heeft je nodig: voor zijn tijdschrift Reiskrant, voor zijn Reisbib, voor zijn happening Reismarkt en voor zijn algemene vergadering.

Voor zijn tijdschrift REISKRANT

Heb je een vlotte pen? Of mogen wij je interviewen? Kun je goed fotograferen? Ben je een tekenwonder? Maak je cartoons? Of hou je een reisdagboek bij?
Wegwijzer is op zoek naar jong talent. Zin om mee te doen?
Stuur dan een mail naar lut@wegwijzer.be

Voor zijn REISBIB

Wegwijzer zet haar deuren wagenwijd open voor jonge reizigers. In de bib (met reisgidsen, -literatuur en -magazines uit binnen- en buitenland) kun je inspiratie opdoen voor je toekomstige reizen. De duizenden reisverslagen en logiestips vormen een unieke meerwaarde.
Je kan er ook zelf een reisactiviteit organiseren.

Voor zijn ALGEMENE VERGADERING

Wegwijzer vzw zoekt jonge en enthousiaste reizigers [<30 jaar] voor haar Algemene Vergadering. Vandaag bestaat die Algemene Vergadering uit 35 leden, hoofdzakelijk dertigplussers.
De Algemene Vergadering heeft het laatste woord binnen de vereniging. Jaarlijks zijn er minstens twee vergadermomenten voorzien: in het najaar [voor de goedkeuring van de begroting) en in het voorjaar (om hetzelfde te doen met de jaarrekeningen].
Maar Wegwijzer wil haar Algemene Vergadering ook echt betrekken bij het reilen en zeilen van de vereniging. De Algemene Vergadering moet de stuwende kracht worden achter een reeks vernieuwingen. Wegwijzer is bovendien erkend binnen het decreet op het Vlaamse jeugdbeleid [hoofdstuk V - Participatie en Communicatie].
Is de Algemene Vergadering iets voor jou? Laat dan iets van je horen. Spring binnen in ons informatiecentrum in Brugge, contacteer ons per telefoon of mail naar: info@wegwijzer.be
Home