Gebruikerslogin

Nieuwsbrief

Op kamp in het buitenland

Thema: 
Op kamp in het buitenland

Ga je met je jeugdbeweging op kamp naar het buitenland?  Dat vinden we geweldig!

Om ervoor te zorgen dat jullie je kunnen bezighouden met wat écht telt, ondersteunt Wegwijzer je met veel plezier bij de voorbereiding van je buitenlands avontuur.

Kampplaatsen in het buitenland

Plannen jullie activiteiten op en rond één kampplaats? Op onze website www.buitenlandskamp.be vind je honderden kampadressen waar andere jeugdverenigingen verbleven. Kijk zeker ook bij 'landen'. Daar vind je nog meer info en verwijzingen naar andere websites.

Wegwijzer on tour: Begeleiding op maat.

Wegwijzer komt bij je groep op bezoek. In enkele uurtjes tijd krijg je een overzicht van de mogelijkheden qua vervoer, bestemming, logement, activiteiten... Als je al een bestemming kent, dan brengen we in onze workshop 'Reisbieb op wieltjes' onze reisgidsen, kaarten en reisverslagen mee. Check www.wegwijzer.be/wegwijzerontour

Kampverslagen

Groepen die terug komen van buitenlands kamp kunnen een kampverslag schrijven. Zo helpen ze andere groepen aan bruikbare, recente info en maken ze kans op mooie prijzen. Je kunt de kampverslagen hier opvragen. (Je moet wel ingelogd zijn om ze te downloaden)

"Op kamp in..."Landenfiches met praktische informatie

Voor tientallen Europese landen maakte Wegwijzer landenfiches op met praktische tips ter voorbereiding van je buitenlands kamp. Je vindt ze hier: www.wegwijzer.be/landenfiches

 

De Reisbieb in Brugge

Kom met je groep langs in de Reisbieb in Brugge. Je vindt er duizenden reisgidsen, stafkaarten van het nationale park waar je doorheen wilt trekken, honderden persoonlijke reisverslagen, tijdschriftartikels én persoonlijk advies.
Je vindt er alle info op één plaats en verliest zo geen tijd met eindeloos rondsurfen naar betrouwbare info. Groepen kunnen ook buiten de openingsuren een afspraak maken. Indien mogelijk zorgen we dat er een kenner van het land aanwezig is om jullie bij te staan. Mail voor een afspraak naar info@wegwijzer.be.

Infobundel 'Op kamp in het Buitenland''

Hujo vzw stelde i.s.m. met FOS Open Scouting en Wegwijzer een bundel 'Op kamp in het Buitenland' samen met een aantal aandachtspunten voor jeugdgroepen die een buitenlands kamp organiseren.

 

Meer info? Stuur een mailtje naar jeugd@wegwijzer.be.
Home
hier aub niet aan komen