Zonder categorie

Full-moon-balloonfestival in TAUNGGYI...
Fanny VAN DE VEN
Overdag vliegen de beestige ballons je om de oren op het Full-moon-balloonfestival in TAUNGGYI - INLE-meer Fotograaf: Fanny VAN DE VEN
Tadjikistan, Wahkan Valley, Malvodj
Erik Trenson
 Fotograaf: Erik Trenson
Cerro Punta
Rita De Keyzer
In het regenwoud Fotograaf: Rita De Keyzer
Velika Planina
Agnes Schotte
Slovenië: Velika Planina is één van de grootste zomerweiden. Fotograaf: Agnes Schotte
Reis 2010/2011, Deel 19, 25: France
Trypsteen Hendrik
Frankrijk: Een kerkje in Perpignan Fotograaf: Trypsteen Hendrik

Donkey Farm - Slatinské Lazy

De ezels komen later...

Een tiental jaar geleden groeide bij Koen Deconinck het idee om loopbaanonderbreking te nemen en als vrijwilliger in de natuur te werken. De loopbaanonderbreking ging niet door, wegens ontslag en werkloosheid. Koen ging dan maar mee op kamp naar Slovakije met de jeugdbeweging van zijn dorp, Wijnendale. Hij maakte er vrienden, die een tegenbezoek aan ons land brachten. Hij werd weer uitgenodigd en verbleef een tiental dagen in zijn eentje in een hut in de bosrijke bergen. De natuurliefhebber in hem was diep onder de indruk van de ervaring. De mensen, het landschap, de traagheid en puurheid hadden hem betoverd en verliefd gemaakt op het land. Zijn ma kreeg een kaartje: ‘Groeten uit mijn tweede thuis!’.

Wens je het volledige artikel te downloaden of te openen?

De volledige versie van het reiskrantartikel is enkel voor leden beschikbaar.Als je lid bent log dan in met je lidnummer en paswoord. Ben je nog geen lid? Als lid heb je tal van voordelen, lees meer.

Home