Gebruikerslogin

Nieuwsbrief

Lang op reis, terug thuis

Thema: 

Van wie terug thuis is van een langdurige reis (en ons liefst verslagen heeft toegestuurd), houden wij een chronologisch overzicht bij, met reisroute, reisdata per bezocht land, info over het/de geboekte ticket(s) voor afreis + eenmaal onderweg geboekt en vermelding van de toegestuurde verslagen.
Dit overzicht is heel handig voor potentiƫle reizigers om de meest geschikte mensen en informatie te vinden om je eigen [langdurige] reis voor te bereiden.

Om de concrete reisverslagen te consulteren, maak je een lijstje van de landen en codes die je belangstelling wegdragen (bvb. Australiƫ 120, Peru 149, Zuid-Afrika 89) en surf je naar 'Reisverslagen' vervolgens 'Databank', waar je bij het betreffende land de verslagen vindt achter dezelfde code (bvb. AUS 120, PER 149, ZAF 89).
De verslagen met de reisvoorbereidingen van langdurige reizigers, vind je terug door geen bestemming in te brengen maar alleen het trefwoord LANG OP REIS in combinatie met REISVOORBEREIDING.

Ben je zelf net terug van weggeweest en ben je bereid om je recente ervaringen met anderen te delen? Stuur een mailtje naar info@wegwijzer.be met bovenstaande gegevens en je informatie wordt toegevoegd aan dit overzicht.
Home