Gebruikerslogin

Nieuwsbrief

Workshop Hiking met kinderen

Workshop Hiking met kinderen

Wandelen is tof, wandelen met je kinderen nog toffer! En als je dat ook nog kan combineren met een bivak, zijn de kids meestal dolenthousiast.

Maar je zit misschien nog met praktische vragen. Hoe kan je een (meerdaagse) wandeling met kids voorbereiden, welke hulpmiddelen zijn handig, hoe zorg je dat het fun blijft onderweg, welke praktische aandachtspunten moet je in het oog houden bij een overnachting...

Deze workshop geeft een brede waaier aan info. We focussen hierbij vooral op meerdaagse wandelingen met kids waarbij overnacht wordt met de tent. Maar ook als je een meer luxueuze overnachtingsvorm verkiest, ga je met heel wat tips huiswaarts.

Begeleiding

  • Yanick Bos (1983) organiseert sinds zijn 16e trips naar bekende en minder bekende regio's. Zijn tochtverslagen en bijhorende foto's kan je steeds vinden op zijn blog. Yanick engageert zich via Great By Nature vzw & Hikingadvisor om hiking zo laagdrempelig mogelijk te maken voor mensen met kinderen. Hij geeft workshops, lezingen en schrijft artikels voor magazines zoals Op Weg, Hike&Trekking... Intussen heeft hij zijn eigen buitensportbedrijfje waarmee hij microadventures onder de noemer Basicly5to9 organiseert.

 

Praktische info

di 12 april 2016

18.30 - 22 uur 

Hostel H

Hasselt

nog plaatsen vrij
di 19 april 2016 18.30 - 22 uur  De Blauwput Leuven   nog plaatsen vrij

Kostprijs: € 10 per persoon

Inschrijven

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@wegwijzer.be

 
Home